Apteekkimme tarjoukset

Tutustu tarjouksiimme ja tule edullisille ostoksille Tapiolan Otso apteekkiin. Tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka kaikille asiakkaillemme. Tervetuloa!

Z-pinsetti

Z-pinsetti soveltuu kaikenkokoisten punkkien sekä ihoon jääneiden vierasesineiden, kuten tikkujen ja lasinsirujen poistoon. Tuote mahdollistaa tarkan otteen punkista, jonka vuoksi sillä saa vaivatta pois myös punkista poistoyritysten jälkeen ihoon jääneet imukärsät.

19.90 (norm. 22,50)

Devisol 20µg 200 tabl.

Hyvänmakuinen D-vitamiini, jonka voi imeskellä, pureskella tai nielaista. Sisältää 20 mikrog. hyvin imeytyvää D-vitamiinia. Rasvaliukoinen D-vitamiini on luun muodostumisessa sekä kalsium- ja fosforiaineenvaihdunnassa olennainen tekijä, jota ilman kalsium ei imeydy kunnolla. Pimeään vuodenaikaan niukka auringon valo ei Suomessa ole riittävä D-vitamiinin muodostumiselle ihossa, joten D-vitamiinilisän nauttiminen lokakuusta maaliskuun loppuun on suositeltavaa koko väestölle.

200 tabl.

18,50 (norm. 21,60)

Symbiosys Alflorex

Alflorex® on ravintolisä, joka sisältää Bifidobacterium longum 35624® kantaa. Yhdessä Alflorex®-kapselissa on miljardi bakteeria. Alflorexia käytetään suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen. Voi käyttää esim. FODMAP-ruokavalion yhteydessä. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille, myös jatkuvaan käyttöön. Annostus: 1 Alflorex®-kapseli kerran päivässä vähintään 4 viikon ajan. Kapselin voi ottaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ruoan kanssa tai ilman.

30 kaps.

25,50 (norm. 32,80)

Perskindol 100 ml

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli lihaskipuun ja nivelille. Kaksivaikutteinen geeli viilentää ja rauhoittaa välittömästi, jonka jälkeen seuraa lämmön tunne.Geeliä voi käyttää useita kertoja päivässä, aina kun kipu tuntuu.

Perskindol Active Gel levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän tunteen. Rasvattoman koostumuksen ansiosta geeli ei tahraa, joten voit käyttää geeliä missä ja milloin vain kun kipu tuntuu.

100 ml

18,50 (norm. 21,70)

Priorin Extra

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuote sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

60 kaps., 0,58 €/kaps.

35,00 (norm. 49,10)

A-vita hydra nenäsuihke

Hyarulonihappoa sisältävä A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina. Valmiste edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista ja biotiini sekä A- ja E-vitamiinit edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa.
A-Vita Hydra Plus -nenäsuihketta käytetään nenän limakalvojen kuivumisen tai surkastumisen ehkäisyyn sekä nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon.

20 ml

14,90 (norm. 16,60)