Otso apteekista myös laadukasta kosmetiikkaa.

Tapiolan Otso apteekki on asiantuntija myös ihosi kauneuden ja terveyden hoidossa. Meiltä löydät monet laadukkaat apteekkikosmetiikkasarjat, jotka ovat yhä useampien käyttäjien suosikkeja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Tule tutustumaan, autamme valitsemaan ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

 

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Tutustu sarjan tuotesivuille »


A-DERMA

A-Derma on ainoa dermatologinen ihonhoitobrändi, jolla on luonnollinen kasviperäinen vaikuttava aine; Rhealba® -kaura, joka rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa haurasta ja herkkää ihoa. Rhealba® -kaura on valittu yli 80 kauralajikkeen joukosta. Tämä lajike on ominaisuuksiltaan paras ihonhoitoon. Kauran tuotantoprosessi on patentoitu ja toistuvat kontrollit, näytteet ja pistokokeet läpi tuotantoketjun takaavat sen, että kaikki A-Derma hoitotuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja hoitavia. Kaikki A-Derma tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Tuotesarjan omille sivuille »


ARCTIC ARBUTIN

Arctic Arbutin® -ihonhoitosarja on 100% luonnonmukainen. Tehoaineet pakurikääpä, luonnon arbutiini ja mustikka ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Tuotesarjan omille sivuille »


AVÈNE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »


BLOMDAHL

Blomdahlin ihoystävälliset korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ne sopivat kaikille, myös kontaktiallergiasta kärsiville. Korut on valmistettu aina joko puhtaasta, lääketieteellisestä titaanista tai –muovista. Korut eivät sisällä mitään lisäaineita. Niiden pinnoitus ja kivet ovat vain niissä osissa, jotka eivät ole ihokontaktissa. Blomdahl –korut valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa ja tehdas on saanut laatustandardin lääketieteellisten tuotteiden valmistamisesta. Jokaista valmistusvaihetta tarkkaillaan ja kaikki tieto tallennetaan, jotta korujen ihoystävällisyys voidaan taata. Blomdahl sopii kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön ja valikoimassa on kymmeniä erilaisia malleja. Korut on pakattu hygieeniseen rasiaan, jonka tarra toimii sinettinä. Korut ostava asiakas on ensimmäinen, joka koskee koruihin niiden valmistuksen jälkeen. Blomdahlilla on valikoimassa myös käteviä lisäosia, joilla saadaan muokattua kaikista korvakoruista ihoystävällisiä vaihtamalla omien korujen renkaat tai koukut.

Tuotesarjan omille sivuille »


DETRIA ARBUTIN

Detria Arbutin® -ihonhoitosarjasta apu couperosa-ihon hoitoon ja pigmenttierojen tasoittamiseen.

Tuotesarjan omille sivuille »


DUCRAY                                                                                                       

Ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Erityisesti tuotekehittelyn kohteena ovat olleet hilseilevälle päänahalle suunnatut valmisteet, hilseshampoot. Hiuspohja oirehtii hilseilemällä eri syistä johtuen, ja on tärkeää, että
hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen oireiden hoitoon eikä vain poistamaan näkyvä ongelma, hilse. Ducray-tuotteet ovat myynnissä apteekeissa.

Tuotesarjan omille sivuille »


FAVORA

Favora on herkän ihon hoitosarja, jonka tuotteet Orion Pharma on kehittänyt yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Allergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun: hajusteettomat ja väriaineettomat Favora-tuotteet sisältävät vain tarkkaan valittuja ainesosia. Favora puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa suojaten herkkää ihoa. Tavoitteena on terve, hyvinvoiva sekä vastustuskykyinen iho, joka pitää pintansa elämän muutoksissa.

Tuotesarjan omille sivuille »


IDUN MINERALS

Ruotsalainen IDUN Minerals -meikkisarja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Kokonaan korkeasti puhdistetuista mineraaleista koostuvat tuotteet eivät tuki ihohuokosia, vaan rauhoittavat ihoa ja antavat sille samalla luonnollisen aurinkosuojan. Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä, ja siksi ne ovat todella riittoisia.

Tuotesarjan omille sivuille »


LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Tuotesarjan omille sivuille »


LIERAC

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »


LOUISE WIDMER

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille »


PHYTOAiheeseen liittyvä kuva

Phyto on ranskalainen kasvispohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä. Phyto keskittyy hiusten hyvinvointiin valmistamalla puhtaista luonnon raaka-aineista korkealaatuisia ja tehokkaita tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »


V10 PLUS

V 10 Plus -kosmetiikkasarja sisältää ihonhoitoseerumeja 10 yleisimpään iho-ongelmaan. Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita. V 10 Plus -tuotteet on valmistettu Japanissa.

Tuotesarjan omille sivuille »


VICHY

Vichy-ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Vichy Thermal Spa-lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Vichy on mukana naisten kaikissa elämänvaiheissa tarjoten kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle sopivia tuotteita – iästä tai elämäntyylistä riippumatta.

Tuotesarjan omille sivuille »