Apteekkimme tarjoukset

Tutustu tarjouksiimme ja tule edullisille ostoksille Tapiolan Otso apteekkiin. Tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka kaikille asiakkaillemme. Tervetuloa!

Beko Strong B12 1 mg

Beko Strong B12 on vahva B12-vitamiinia sisältävä tabletti. Yksi pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti sisältää 1mg B12-vitamiinia (syanokobalamiinia). B12 on vitamiini, joka toimii elimistössä koentsyyminä mm. proteiini-, rasva- ja hiilihydraattiaineenvaihdunnassa. B12-vitamiinia saa vain eläinkunnan tuotteista, parhaimpia lähteitä ovat maksa, kala, liha ja maito.

Tabletti ei sisällä eläinperäisiä aineosia, laktoosia tai muita maidon aineosia, hiivaa, gluteenia tai sokeria/makeutusaineita.

150 tabl.

25,00 (norm. 39,44)

Multi-tabs Family 90 tabl.

Multi-tabs family on monivitamiinivalmiste aikuisille ja yli 7-vuotiaillle lapsille. Yksi tabletti päivässä auttaa takaamaan päivittäisen vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saantitarpeen.

90 tabl.

11,50 (norm. 14.58)

Aqualan L 200g

Aqualan L on helppo ja nopeakäyttöinen perusvoide ihon pitkäkestoiseen kosteutukseen. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Voide levittäytyy kevyesti tahraamatta eikä jätä rasvaista tuntua.

8,00 (norm. 12,12)

Calsorin 500 mg + D3 20 mikrog.

Calsorin on kalkki- ja D3-vitamiinivalmiste luuston hyvinvoinnille. Calsorin on pienikokoinen, helposti nieltävä, ovaalin muotoinen tabletti, jonka voi tarvittaessa puolittaa.

15,00 (norm. 22,54)

FluAcute Zinc+

Apteekki FluAcute Zinc+ suusuihke lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Suihke sisältää sinkkiä, joka lyhentää flunssan kestoa ja B5-vitamiinia, joka edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli kosteuttavat ärtynyttä nielua sekä vähentävät turvotusta ja kurkkukipua. Makuina anis ja mustaherukka.

20 ml

19,90 (norm. 22,23)